Filtre generice

Cod de reducere și cupoane FLIXBUS

Descoperiți cele mai recente coduri de reducere și promoții verificate pentru economii exclusive la FLIXBUS

Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.2 - 6 voturi

Coduri de reducere FLIXBUS active

Informații generale despre FlixBus

Dacă ați aterizat pe această pagină, atunci cu siguranță sunteți în căutarea unui bilet FlixBus. Nu contează dacă ați mai călătorit cu FlixBus sau aceasta este prima dată; echipa Couponius a scris acest ghid pentru toți călătorii FlixBus. Am făcut tot posibilul să luăm în considerare fiecare aspect posibil al călătoriei și cele mai bune modalități de a planifica și rezerva excursii cu FlixBus, atât de mult încât suntem siguri că acest ghid va ajuta pe oricine, indiferent cât de experimentat sau neexperimentat este. momentul.  Pentru a scrie acest material, ne-am bazat pe experiența propriilor membri ai echipei, a oamenilor pe care îi cunoaștem, dar și a resurselor online de la alți călători și autorități din industrie, cum ar fi site-uri de călătorie de renume, bloggeri de călătorie și site-uri de recenzii cu o reputație și popularitate ridicate. Vă rugăm să acordați câteva minute mai jos pentru a viziona acest material și pentru a descoperi modalități eficiente în care puteți călători și economisi cu FlixBus, indiferent de unde vii din lume.

Ce este FlixBus și cum funcționează:

 • FlixBus este un furnizor global de mobilitate care promite să schimbe modul în care milioane de oameni din întreaga lume călătoresc. Fiind o combinație unică între un start-up tehnologic, o companie de comerț electronic și un operator de transport clasic, FlixBus a devenit recent lider de piață în multe regiuni diferite și, într-un timp foarte scurt, a creat cea mai mare rețea de autobuze de lungă distanță din Europa. 
 • Viziunea FlixBus este de a oferi pasagerilor săi o platformă inteligentă pentru călătorii durabile. Acesta își propune să facă rezervarea ușoară și experiența de călătorie confortabilă, accesibilă și ecologică.
 • Astăzi, flota FlixBus este formată din peste 4000 de autocare, în peste 40 de țări și cu peste 5500 de destinații. Echipa FlixBus se ocupă de modelul de business, de dezvoltarea continuă a rețelei de transport, de soluțiile tehnologice și de cooperarea cu alți transportatori locali, specialiști în domeniu, pentru a se integra în rețeaua FlixBus.
 • Credem că esențial pentru o experiență bună FlixBus este aplicația mobilă. Îți va oferi posibilitatea de a accesa rezervări, rute, oferte și toate celelalte opțiuni disponibile în orice moment, la îndemână oricând. Apreciem foarte mult că în aplicație puteți urmări autobuzele FlixBus în timp real, puteți afla cât de repede ajung în orice stație de autobuz și astfel vă puteți planifica mai bine programul.
necompletat

Cum să economisești bani la rezervarea cu FlixBus:

 • Sfatul principal pentru a economisi bani cu FlixBus este să vă planificați și să vă rezervați biletele din timp. Planificați întotdeauna un itinerar și rezervați-vă biletele FlixBus în avans, astfel încât să obțineți cele mai mici tarife. Trebuie să știți că, cu rutele directe FlixBus, fără a schimba autocarele pentru a ajunge la destinație pe călătorii lungi, pot fi puțin mai scumpe, așa că luați în considerare și acest lucru. Daca nu ai bagaj si timpul nu este de cea mai mare importanta, alege o calatorie mai ieftina, chiar daca inseamna sa schimbi una sau doua rute FlixBus.
 • În conformitate cu ideea de a planifica din timp, vă rugăm să rezervați bilete dus-întors, dacă este posibil. Dacă călătoriți către o destinație din care vă întoarceți, rezervarea biletelor dus-întors va fi întotdeauna mai ieftină decât două seturi de bilete cumpărate separat.
 • Autobuze de noapte: dacă sunteți mai interesat de destinație decât de călătorie, atunci vă sfătuim să analizați posibilitatea de a rezerva un loc în autobuzele care circulă noaptea pe distanțe lungi. Sunt o opțiune mai ieftină și nu au atât de multe stații ca autobuzele obișnuite.
 • Planificați-vă inteligent și împărțiți-vă bagajele în cele două permise de bagaje gratuite: bagajul personal pe care îl veți lua cu dvs. în cabină (unde vă sfătuim să luați obiecte personale și obiecte de valoare) și bagajele de mână pentru depozitare în spațiul dedicat pentru bagaje. Orice bagaj suplimentar sau bagaj personal supraponderal este taxat suplimentar, crescând costul călătoriei dumneavoastră. Veți găsi informații mai detaliate despre dimensiuni și greutăți pe biletul dvs. FlixBus.
 • Nu rezervați locuri preferențiale dacă nu plănuiți să vă bucurați de peisaj, locurile preferențiale costă suplimentar la rezervare. Din experiența noastră, locurile standard sunt oricum confortabile și există multe autobuze unde locurile nu sunt marcate și nimeni nu va ține cont de numărul de locuri alocate pe bilet.
 • Utilizați un cod de reducere de fiecare dată când rezervați un bilet FlixBus: dacă aveți un cont FlixBus și v-ați abonat la newsletter, călătoriți frecvent sau urmăriți feedul FlixBus pe rețelele sociale, veți putea primi coduri de reducere de la FlixBus. Aceste coduri, care sunt șiruri de caractere și cifre, pot fi introduse la finalizarea comenzii și vă oferă o reducere la costul total. În coloana următoare vă oferim mai multe detalii despre aceste coduri promoționale FlixBus, unde să le găsiți și cum să le aplicați.

Vouchere de reducere FlixBus

 • FlixBus oferă clienților vouchere de reducere, cunoscute și sub denumirea de cupoane de reducere, direct pe site, pe conturile de socializare FlixBus, în newsletter sau pe site-uri web specializate de reduceri precum www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com sau www.dealspotr.com.
 • Condiții și limitări ale codurilor de reducere FlixBus: codurile de reducere au întotdeauna condiții de aplicare. Aceste condiții pot fi legate de valoarea minimă de comandă la care se aplică, de un anumit tip de produs pentru care pot fi aplicate sau chiar de o anumită marcă sau produs pentru care oferă beneficiul. Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile atunci când găsiți un cod de reducere FlixBus pentru a-l aplica corect la comanda dumneavoastră și pentru a beneficia de toate avantajele pe care le oferă.
 • Perioada de valabilitate a codurilor de reducere FlixBus: codurile de reducere, precum promoțiile, au o perioadă de valabilitate în care pot fi utilizate. Fiecare cod de reducere pe care îl publicăm are și această limită de timp specificată, deoarece dorim să economisim timp important și nu vrem să încerci coduri care au expirat și nu mai avantajează comenzile tale. Merită precizat că, uneori, aceste coduri de reducere, chiar dacă termenul menționat de FlixBus a trecut, pot funcționa în continuare, așa că dacă nu ați găsit un cod de reducere bun și timpul vă permite, vă rugăm să încercați codurile expirate deoarece există șansa ca acestea. mai poate funcționa.
 • Codurile de reducere FlixBus publicate pe Couponius: pentru că noi, cei din echipa Couponius, iubim reducerile, ne dorim ca vizitatorii noștri să obțină cele mai bune oferte și reduceri la cumpărături pe FlixBus. Așa că petrecem mult timp studiind site-ul FlixBus, buletinul informativ FlixBus și conturile de socializare FlixBus, căutând cele mai recente coduri de reducere. În același timp, ne ținem la curent cu codurile publicate pe alte site-uri de reduceri și verificăm în fiecare zi surse de încredere precum www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac și multe altele.
 • Veți găsi o listă de coduri verificate și actualizate frecvent de echipa Couponius pe această pagină. Vă rugăm să nu încercați doar unul sau pe cel care vi se pare cel mai potrivit pentru comanda dvs., ci încercați-le pe toate, apoi puteți decide care dintre ele vă aduce cel mai mult beneficiu și îl aplicați. 
 • Cum să aplicați coduri de reducere pe FlixBus: pentru a vă ajuta să aplicați rapid și corect un cod de reducere FlixBus, am creat un ghid pe această pagină. Derulați până în partea de jos a paginii pentru a urma instrucțiunile despre cum să aplicați coduri de reducere pentru site-ul FlixBus. De asemenea, am adăugat o imagine pentru a vă economisi timp suplimentar, arătându-vă exact unde să introduceți codul de reducere.

Încă câteva sfaturi pentru călătorii FlixBus

Încă câteva sfaturi, care chiar dacă nu vă ajută să economisiți bani, vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența FlixBus și vă vor ajuta cu siguranță atunci când călătoriți: 
 • Prezentați-vă devreme la stația de autobuz, nu toate stațiile sunt la fel și, de asemenea, probabil veți obține locuri mai bune;
 • Printează-ți biletul doar pentru a te asigura că îl ai la tine, deoarece aplicația s-ar putea să nu pornească sau conexiunea ta la internet s-ar putea să nu fie disponibilă la îmbarcare.
 • Pregătiți-vă buletinul de identitate și biletele chiar înainte de a vă urca în autobuz, sistemul FlixBus permite pasagerilor să scaneze documente, iar pregătirea lor în avans face acest lucru mai ușor și mai rapid. De asemenea, rețineți că autobuzele FlixBus părăsesc stația de autobuz foarte repede după finalizarea îmbarcării.
 • Nu toate autobuzele FlixBus sunt verzi și au sigla FlixBus. Uneori, partenerii locali FlixBus nu au autobuze cu această marcă, așa că asigurați-vă că citiți numărul liniei de autobuz de pe bilet și găsiți peronul de autobuz la care va ajunge autobuzul.
 • Iată părerile noastre despre flota de autobuze FlixBus așa cum am experimentat-o: autobuze actualizate, curate și modele destul de noi. Scaune destul de confortabile, mai bune decât scaunele de avion în opinia noastră. Veți găsi toalete în autobuz, wifi gratuit cu o conexiune destul de lentă limitată la 100 MB pe călătorie. Toate autobuzele au prize între scaune, doar una pe rând. 

Concluzie finală

Echipa Couponius consideră FlixBus ca fiind compania ideală pentru transportul rapid, fiabil și ieftin cu autobuzul. Principalii concurenți de pe piața UE sunt Eurolines și National Express și chiar dacă serviciile nu diferă radical, considerăm FlixBus drept standardul de aur în călătoriile cu autobuzul și vom călători din nou cu bucurie cu ei.

Întrebări frecvente despre FLIXBUS

FLIXBUS oferă coduri de reducere?

În prezent, există 40 de coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru FLIXBUS în iulie 2024, iar cel mai recent cupon adăugat astăzi oferă % reducere.

Cât puteți economisi cu codurile de reducere FLIXBUS?

Suma pe care o puteți economisi cu un cod de reducere de la FLIXBUS poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea reducerii oferite. Momentan, procentul de reducere este între % și 65%, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de euro, în funcție de situație.

Care sunt cele mai bune cupoane și coduri de reducere pentru FLIXBUS?

Cel mai bun cod de reducere verificat pentru FLIXBUS este (NFSUKK4MBK) și oferă clienților o reducere de 65% la achizițiile din iulie 2024.

CUM POT GĂSI CELE MAI NOI CUPONURI PENTRU FLIXBUS.COM?

Puteți găsi cele mai noi cupoane pentru FLIXBUS.COM pe site-ul oficial și pe site-uri web specifice precum www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www. .hotdeals.com sau www.shopper.com.

POT PLATI CU PAYPAL PE FLIXBUS.COM?

Da, puteți plăti cu PayPal pe FLIXBUS.COM.

FLIXBUS.COM OFERĂ LIVRARE GRATUITĂ?

Da, vei primi biletul tău electronic gratuit direct pe adresa ta de e-mail și în cadrul aplicației.

CE POT FACE DACĂ CUPONUL FLIXBUS.COM NU FUNCȚIONEAZĂ?

Dacă codul dvs. de cupon FLIXBUS.COM nu funcționează, vă recomandăm să urmați trucurile și sfaturile noastre pentru a identifica sursa erorii și pentru a afla cum o puteți remedia. În primul rând, dacă ați introdus manual codul, este posibil să fi făcut o greșeală de tastare. Verifică-ți de două ori intrarea și asigură-te că ai fost atent la litere mari și mici și că nu ai pus spații între caractere. În plus, trebuie să urmați aceeași succesiune de numere și litere, așa cum apar în baza noastră de date. Puteți evita toate aceste bătăi de cap prin simpla utilizare a funcției de copiere-lipire de la început pentru a transfera corect codul. În al doilea rând, fiecare cod de cupon flixbus de pe pagina noastră are propriile condiții de răscumpărare. Citiți cu atenție detaliile codului dvs. de cupon pentru a afla ce reguli trebuie să urmați. Uneori, un cod este valabil pentru o valoare minimă de rezervare sau pentru anumite destinații, în timp ce alteori codul este valabil fie pentru clienți noi, fie pentru clienți existenți. În al treilea rând, dacă ați verificat toate cele de mai sus și sistemul încă generează un mesaj de eroare, înseamnă că ați folosit deja același cod de cupon flixbus la o comandă anterioară. Nu îl mai puteți folosi pentru că a expirat deja. Rețineți că nu puteți utiliza de mai multe ori același cod de cupon.

Pot folosi mai multe coduri voucher pe Flixbus?

Din păcate nu, Flixbus permite utilizarea unui singur cod per comandă, așa că vă rugăm să alegeți cel mai bun voucher pentru nevoile dumneavoastră.

Cum îmi răscumpăresc codul voucher Flixbus?

Pentru a aplica un cod de voucher Flixbus sau un cod de cupon, vă rugăm să urmați ghidul de pe această pagină. Veți găsi și un ecran de tipărire care vă va arăta unde să introduceți codul pentru a valorifica oferta.

Cum să utilizați cu succes un cod de voucher FlixBus online

Alegeți inteligent, călătoriți verde și economisiți la următoarea călătorie cu autobuzul folosind codurile voucher pe FlixBus.com

 • 1
  Răsfoiți PromoCode.how pentru cea mai bună ofertă și faceți clic pe „Copiați” pentru a salva codul voucher pentru o utilizare ulterioară
 • 2
  Accesați FlixBus.com, alegeți-vă destinația și completați toate detaliile călătoriei
 • 3
  Pe pagina „Rezervare” completați detaliile pasagerilor, locurile și suplimentele, apoi examinați comanda totală
 • 4
  Doar sub suma totală datorată, găsiți butonul „Introduceți voucherul” pentru a face clic
 • 5
  Introduceți sau inserați codul voucher exact salvat mai devreme și faceți clic pe „Valorați” pentru a primi confirmarea

Coduri de reducere active pentru FLIXBUS

🛍️ Categorie
🔥 Total oferte 40
🎇️ Coduri de reducere 21
📌 Oferte 19
➡️ Cel mai bun cupon 65% Reducere
🆕 Cel mai nou cupon Reducere de 30 GBP
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 18 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru FLIXBUS

COD FLIXBUS DESCRIEREA OFERTEI FLIXBUS EXPIRĂ
N/A Primiți reduceri și oferte exclusive cu înregistrarea prin e-mail -
15DD Flixbus: 30 GBP reducere la orice comandă -
215DD Obțineți o reducere de 30 GBP la selecția Flixbus atunci când adăugați acest cod voucher la achiziția dvs -
WELCOME20 Economisiți 20% reducere dacă faceți cumpărături acum -

Metode de plata

PAYPAL
ApplePay
Card de credit

Optiuni de expediere

Prin e-mail

Opțiuni de contact

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Germania
autobuz flix
@FlixBus
FlixBus
flixbus.com

Operând o flotă mare de autobuze, FlixBus face că călătoriile ecologice sunt accesibile și ușoare. Rețeaua FlixBus se întinde în Europa, SUA, Canada, Turcia și Brazilia. Aflați despre rute, permisiunea de bagaje și prețurile biletelor ușor și accesibile pe FlixBus.com și economisiți în călătoria dvs. folosind coduri promoționale.  

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII FLIXBUS.COM

Aveți Europa la îndemână și obțineți acces la funcții și beneficii exclusive.

 • Un program de afiliere uimitor cu comisioane ridicate și o echipă dedicată de servicii pentru clienți.
 • Diverse metode de plată, inclusiv Apple Pay și Google Pay.
 • Peste 400.000 de conexiuni zilnice.
 • Acces la peste 2500 de destinații din 36 de țări europene.
 • Fără taxă de rezervare și anulare gratuită disponibilă.

SFATURI DE SALVARE FLIXBUS.COM

Economisiți și mai mult la următoarea aventură de călătorie și folosiți unul dintre sfaturile noastre de economisire flixbus pentru a reduce costurile biletului de autobuz.

 • Abonați-vă la newsletter pentru a primi 10% reducere la următoarea rezervare.
 • Obțineți până la 10% reducere de bun venit pentru prima rezervare pe FlixBus.
 • Descărcați aplicația pentru a obține o reducere de 10% în aplicație
 • Rezervați mai devreme și călătoriți în grupuri pentru a obține reduceri masive.
 • Rezervați în timpul evenimentelor speciale de vânzări, cum ar fi Black Friday, Cyber ​​Monday, Ziua single-ului și reduceri de Crăciun pentru a obține o reducere de până la 80% la următoarea vacanță.
Copyright © 2024 Couponius.com. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.