Filtre generice

Cod de reducere AVIS și cupoane

Descoperiți cele mai recente coduri de reducere și promoții verificate pentru economii exclusive la AVIS

Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.9 - 2 voturi

Coduri de reducere AVIS active

Coduri de reducere AVIS expirate

Informații generale despre AVIS

 • AVIS este un jucător proeminent în industria de închiriere de mașini, cunoscut pentru prezența sa globală extinsă, flota diversă de vehicule și angajamentul față de serviciul pentru clienți și inovație.
 • AVIS a fost fondată în 1946 în Detroit și sa extins curând în Statele Unite.
 • AVIS operează acum în peste 5,500 de locații din peste 165 de țări din întreaga lume. Oferă o gamă largă de vehicule pentru închiriere, inclusiv sedanuri, SUV-uri, camionete și mașini de lux.
 • AVIS oferă diverse servicii, cum ar fi AVIS Preferred, un program de loialitate care oferă un proces mai rapid de rezervare și închiriere, și AVIS Select Series, care oferă vehicule de lux de închiriat.
 • AVIS a stabilit parteneriate cu companii aeriene, hoteluri și alte companii legate de călătorii pentru a oferi clienților beneficii suplimentare și confort atunci când rezervă mașini de închiriat.
necompletat

Promoții și reduceri oferite de AVIS

Iată câteva tipuri de reduceri pe care AVIS le oferă clienților săi:

 • Reduceri de membru: membrii AVIS Preferred au acces la tarife mai mici, upgrade gratuite de mașini și promoții exclusive.
 • Coduri promoționale sau coduri de reducere, un șir scurt de litere și cifre pe care un AVIS ți-l oferă pentru a valorifica o reducere la o achiziție.
 • Reduceri în zilele lucrătoare/în weekend: Unele companii oferă tarife mai ieftine pentru închirieri în timpul săptămânii sau în weekend.
 • Reduceri de închiriere pe termen lung: Închirierea unei mașini pentru o perioadă mai lungă, cum ar fi o săptămână sau o lună, vine adesea cu o reducere în comparație cu tarifele zilnice.
 • Reduceri preplătite: plata în avans pentru închiriere vă poate aduce uneori o rată mai mică.
 • Reduceri la preluarea/predarea de la aeroport: AVIS poate oferi o reducere dacă ridicați și lăsați mașina într-o locație din aeroport.
 • Reduceri la închiriere unică: acestea ar putea fi mai ieftine decât închirierea și returnarea mașinii în aceeași locație.
 • Reduceri pentru militari și veterani din SUA: economisiți până la 35% la tarifele de închiriere prin aderarea la programul AVIS We Salute+.
 • Reduceri la mașini eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil: AVIS poate oferi reduceri la închirierea de vehicule cu consum redus de combustibil sau de vehicule electrice.
necompletat

Coduri de reducere AVIS

 • Un cod de reducere AVIS oferă clientului o anumită reducere sau promoție, cum ar fi un procentaj din totalul achiziției, upgrade-uri gratuite sau o anumită sumă monetară din comandă.
 • Asigurați-vă că obțineți cea mai bună ofertă la următoarea achiziție și căutați cele mai recente coduri oferite. Noi coduri de reducere, oferte promoționale și vânzări sunt anunțate zilnic pe site-ul nostru.
 • Puteți găsi o modalitate ușoară și garantată de a utiliza un cod promoțional aici, pe această pagină web. Doar navigați la paragraful „Cum să adăugați un cod de reducere atunci când închiriați online o mașină de la Avis” de pe această pagină.

Întrebări frecvente despre AVIS

AVIS oferă coduri de reducere?

În prezent, există 10 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru AVIS în iulie 2024, iar cel mai recent cupon adăugat astăzi oferă o reducere de 25%.

Cât de mult poți economisi cu codurile de reducere AVIS?

Suma pe care o poți economisi cu un cod de reducere de la AVIS poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea reducerii oferite. În acest moment, procentul de reducere este între 25% și 30%, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de euro, în funcție de situație.

Care sunt cele mai bune cupoane și coduri de reducere pentru AVIS?

Cel mai bun cod de reducere verificat pentru AVIS este (S169100) și oferă clienților o reducere de 30% la achizițiile din iulie 2024.

Care sunt codurile de reducere și ofertele promoționale reale pentru AVIS?

Este Avis o opțiune bună pentru închirierea unei mașini?

În prezent, Avis este unul dintre cei mai mari furnizori de mașini de închiriere pentru segmentul comercial, care deservește călătorii de afaceri. Avis operează peste 5500 de locații în întreaga lume și recenzii generale bune.

Este Avis o companie de închiriere de încredere?

Avis este o marcă de încredere și premiată, care se mândrește cu o lungă istorie de inovație în industria închirieri auto.

Cum pot obține cele mai bune oferte pe Avis.com?

Ar trebui să planificați din timp și să rezervați în avans, plus să căutați un posibil cod de reducere online care vă poate ajuta să economisiți la închiriere.

Cum obțin un cod de reducere pentru Avis?

Pentru a obține un cod de reducere, clienții se pot înregistra ca membri pe site-ul Avis, se pot înscrie la buletinul informativ Avis sau pot căuta pe internet pe site-uri web specializate precum www.coupons-promo-codes.com, oxideals.com, promocode.ac, retailmenot .com, etc.

Pot folosi un cod de reducere Avis de mai multe ori?

Ei bine, asta depinde de termenii și condițiile specifice stabilite de Avis pentru codul respectiv. Pentru a ști dacă puteți utiliza un cod de reducere de mai multe ori, ar trebui să verificați termenii și condițiile asociate codului.

Pentru cât timp sunt bune codurile de reducere Avis?

Codurile Avis pot fi folosite până la încheierea promoției specificate. Durata anumitor promoții Avis poate varia. Unele promoții pot dura câteva zile, în timp ce altele pot dura mai multe săptămâni.

Cum să adăugați un cod de reducere atunci când închiriați online o mașină de la Avis

Mod rapid și ușor de a aplica un cod de reducere la următoarea mașină de închiriat Avis

 • 1
  Accesați Avis.com pentru a selecta locul de preluare și data pentru închiriere
 • 2
  Vizitați site-ul nostru sau căutați online cel mai bun cod de reducere Avis disponibil
 • 3
  Salvați codul pe care doriți să îl utilizați ulterioară, copiendu-l în clipboard sau notați-l
 • 4
  Pe pagina web Avis.com, chiar sub data ridicării, găsiți linkul „Coduri de reducere”.
 • 5
  Faceți clic pe link și introduceți codul exact salvat mai devreme, apoi faceți clic pe „Select my car” pentru a continua
 • 6
  Reducerea dvs. va fi calculată automat și afișată la finalizarea comenzii

Coduri de reducere active pentru AVIS

🛍️ Categorie Voiaj
🔥 Total oferte 10
🎇️ Coduri de reducere 10
📌 Oferte 0
➡️ Cel mai bun cupon 30% Reducere
🆕 Cel mai nou cupon 25% Reducere
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 18 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru AVIS

COD AVIS DESCRIEREA OFERTEI AVIS EXPIRĂ
J198100 Bucurați-vă de 25% reducere folosind codul voucher -
J198100 Bucurați-vă de o reducere de 25% la rezervările din Portugalia și Spania la Avis -
N005000 Beneficiați de o reducere suplimentară de 20% cu voucher -
N184200 Copiați codul pentru a obține bani din achiziții -
Copyright © 2024 Couponius.com. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.