Filtre generice

VESTIAIRE COLLECTIVE Cod de reducere și cupoane

Descoperiți cele mai recente coduri de reducere și promoții verificate pentru economii exclusive la VESTIAIRE COLLECTIVE

Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.8 - 5 voturi

Active VESTIAIRE COLLECTIVE Coduri de reducere

Informații generale despre Vestiaire Collective

 • Din 2009, Vestiaire Collective oferă membrilor săi o platformă pentru a cumpăra și a vinde îmbrăcăminte, pantofi, genți, accesorii și alte articole de modă autentice de designer second-hand.
 • Pe platforma online, puteți găsi mărci de ultimă generație, inclusiv Chanel, Louis Vuitton, Gucci și multe altele, la prețuri mai mici decât cele de retail.
 • Factorul cheie pentru cumpărători este că platforma funcționează pe un model de consignație, autentificând fiecare articol înainte de a fi vândut, astfel încât membrii să poată face cumpărături fără griji și în deplină încredere.
 • Credem că este un rai pentru pasionații de modă, deoarece puteți găsi întotdeauna articole unice, iar prețurile sunt uimitoare în ceea ce privește moda de vârf.

Promoții și reduceri oferite pe Vestiaire Collective

Ne-am scufundat profund în platforma Vestiaire Collective pentru a ajuta clienții să obțină informații mai rapid și mai ușor. Iată faptele cheie pe care noi, echipa Couponius, considerăm că ar trebui să le cunoaștem pentru a obține cea mai bună experiență de cumpărături:
 • Deoarece Vestiaire Collective funcționează ca o platformă online, acesta permite utilizatorilor să vândă fără taxe de vânzare. De asemenea, permite membrilor selectați să trimită direct clienților, așa că ar trebui să verificați clasamentele fiecărui vânzător și politica specifică.
 • Vă recomandăm să vă înregistrați ca membru, astfel încât să puteți urmări vânzătorii preferați și să marcați articolele preferate, astfel încât să puteți urmări prețul și disponibilitatea.
 • De asemenea, ar trebui să căutați vânzătorii care acceptă oferte pentru anumite articole, este o modalitate excelentă de a obține articolele preferate la un preț mai mic.
 • Ar trebui să verificați întotdeauna detaliile stării de pe fiecare listă și descrierile detaliate, deoarece majoritatea listelor sunt pentru piese unice de designer.
 • Apreciem nivelul de detaliu pentru fiecare produs plus fotografiile de calitate ale fiecărui produs.
În ceea ce privește promoțiile, pe platforma Vestiaire Collective vă puteți aștepta să obțineți următoarele tipuri de reduceri și oferte:
 • Coduri promoționale sau cupoane oferite pe site-ul Vestiaire Collective, pe platformele de socializare, newsletter sau de către site-uri terțe.
 • Vânzări sezoniere, care au loc în anumite perioade ale anului
 • Vânzări flash, promoții pe timp limitat cu reduceri mari la anumite produse.
 • În prezent, puteți găsi reduceri de până la 80% din prețul de vânzare cu amănuntul în secțiunea „Vânzare” a site-ului
 • Oferte de transport gratuit pentru o anumită gamă de produse sau pentru comenzi de peste o anumită sumă
necompletat  

Întrebări frecvente despre VESTIAIRE COLLECTIVE

VESTIAIRE COLLECTIVE oferă coduri de reducere?

În prezent, există 11 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru VESTIAIRE COLLECTIVE în iulie 2024, iar cel mai recent cupon adăugat astăzi oferă 40% reducere.

Cât poți economisi cu codurile de reducere VESTIAIRE COLLECTIVE?

Suma pe care o poți economisi cu un cod de reducere de la VESTIAIRE COLLECTIVE poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea reducerii oferite. În acest moment, procentul de reducere este între 40% și -20$, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de euro, în funcție de situație.

Care sunt cele mai bune cupoane și coduri de reducere pentru VESTIAIRE COLLECTIVE?

Cel mai bun cod de reducere verificat pentru VESTIAIRE COLLECTIVE este (BUN VENIT PAC23) și oferă clienților o reducere de -20 USD la achizițiile din iulie 2024.

Care sunt codurile de reducere și ofertele promoționale actuale pentru VESTIAIRE COLLECTIVE?

Ce face Vestiaire Collective?

Platforma online Vestiaire a fost înființată astfel încât o comunitate globală de utilizatori iubitori de modă și conștienți de mediu să poată pune din nou în circulație articolele pe care nu le mai poartă sau nu le mai folosesc.

Este gratuit să vinzi pe Vestiaire?

Nu plătiți nimic pentru a vă lista articolele pe Vestiaire Collective, dar veți plăti o taxă de vânzare de 12% atunci când faceți o vânzare. Vestiaire va deduce acest lucru din prețul final.

Funcționează codurile promoționale pe Vestiaire Collective?

Răspuns scurt, da! Vestiaire Collective oferă coduri promoționale pe site-ul său și în buletinele de știri săptămânale. În pagina cu rezumatul comenzii, veți găsi o casetă care menționează „Aplicați codul promoțional” de unde puteți valorifica cupoane.

Ce coduri de reducere oferă Vestiaire Collective?

Iată tipurile de voucher de reducere pe care vă puteți aștepta să le găsiți:
 • Vouchere pentru noii membri
 • Vouchere pentru membrii existenți
 • Voucher de livrare gratuit

Cum pot găsi cele mai noi coduri promoționale pentru Vestiaire Collective?

Cele mai noi coduri de reducere pentru Vestiaire Collective le găsești pe site-ul său oficial, în newsletter-ul săptămânal  și pe anumite site-uri web precum www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com sau www.dealspotr.com.

Ce se întâmplă dacă codul meu promoțional Vestiaire Collective nu funcționează?

Dacă codul introdus nu funcționează, ar trebui să:
 • verifica daca ai introdus corect codul
 • verifica data de expirare a codului
 • verificați dacă se aplică restricții (unele coduri promoționale sunt valabile doar pentru anumite articole sau categorii.
 • asigurați-vă că încercați să utilizați codul pentru produsele potrivite).
Dacă toate acestea nu funcționează, puteți oricând să căutați un alt cod de reducere și să îl încercați.

Cum se utilizează un cod promoțional Vestiaire Collective?

Nu sunteți sigur cum să utilizați un cod promoțional la comanda dvs. Vestiaire Collective? Urmați acest ghid ușor pentru a afla în câțiva pași cum să aplicați codul promoțional la comanda dvs

 • 1
  În primul rând, ar trebui să adaugi în geanta ta de cumpărături Vestiaire Collective toate articolele pe care vrei să le cumperi
 • 2
  Faceți clic pe pictograma „Gantă” din colțul din dreapta sus al ecranului, apoi conectați-vă la contul dvs. sau înregistrați-vă ca client nou pentru a revizui comanda
 • 3
  Acum știi suma totală datorată, este timpul să cauți codul promoțional Vestiaire Collective potrivit
 • 4
  Căutați pe site-ul nostru sau pe internet cele mai noi coduri disponibile, alegeți-l pe cel potrivit pentru dvs. și salvați-l
 • 5
  Acum, înapoi pe pagina de plată a Vestiaire Collective, găsiți caseta „Cadou sau cod promoțional”.
 • 6
  Lipiți sau introduceți codul exact salvat mai devreme și faceți clic pe „Aplicați” pentru a valorifica oferta

Coduri de reducere active pentru VESTIAIRE COLLECTIVE

🛍️ Categorie Moda de lux
🔥 Total oferte 11
🎇️ Coduri de reducere 6
📌 Oferte 5
➡️ Cel mai bun cupon -Reducere de 20 USD
🆕 Cel mai nou cupon 40% Reducere
🚚 Livrare gratuită NU
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 18 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru VESTIAIRE COLLECTIVE

VESTIAIRE COD COLECTIV VESTIAIRE COLECTIVE DESCRIERE OFERTA EXPIRĂ
N/A Obțineți până la 40% REDUCERE Louis Vuitton -
N/A Obțineți până la 35% reducere la articolele din SUA cu livrare directă la Vestiaire Collective – Ofertă Vestiaire Collective UK -
N/A 68% Reducere la ceasuri pentru bărbați -
N/A Vanzare mărci de designer: până la 90% reducere -
Copyright © 2024 Couponius.com. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.