Filtre generice

Cod de reducere și cupoane REVOLUT

Descoperiți cele mai recente coduri de reducere și promoții verificate pentru economii exclusive la REVOLUT

Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.9 - 2 voturi

Coduri de reducere REVOLUT active

Informații generale despre Revolut

 • Revolut este o companie de tehnologie financiară din Marea Britanie care oferă servicii bancare, în primul rând prin aplicația sa mobilă.
 • Revolut a fost fondată în 2015 cu scopul de a oferi servicii bancare și financiare inovatoare, concentrându-se în special pe transferurile internaționale de bani și schimbul valutar.
 • Revolut oferă o gamă largă de servicii financiare, inclusiv conturi multi-valută, schimb valutar, carduri de debit, suport pentru criptomonede, instrumente de bugetare, asigurări și alte produse financiare.
 • Revolut și-a extins rapid baza de utilizatori la nivel global și are o prezență puternică în Europa. De asemenea, a lansat servicii în alte regiuni, inclusiv America de Nord și Asia-Pacific.
 • Revolut operează pe un model freemium, oferind servicii de bază gratuit, cu funcții suplimentare disponibile prin planuri de abonament premium.
necompletat

Promoții și oferte pentru membrii Revolut

 • Există patru tipuri diferite de carduri Revolut, fiecare corespunzând unui plan diferit: Standard, Plus, Premium și Metal. Iată caracteristicile și beneficiile pentru fiecare:
 • Cardurile Revolut standard sunt cel mai elementar tip de card și nu au taxă lunară.
 • Cardurile Plus Revolut au o taxă lunară de 2.99 GBP/2.99 EUR/(nu sunt disponibile în SUA), dar vin cu câteva funcții suplimentare, cum ar fi cashback pentru anumite achiziții și servicii bancare prin internet.
 • Cardurile Premium Revolut au o taxă lunară de 5.99 GBP/7.99 EUR/9.99 USD, dar oferă o gamă mai largă de funcții, cum ar fi asigurarea de călătorie și asigurarea pentru telefonul mobil.
 • Cardurile Metal Revolut au o taxă lunară de 12.99 GBP/13.99 EUR/12.99 USD, dar vin cu o serie de funcții de vârf, cum ar fi serviciul de concierge și accesul la lounge-ul aeroportului.
Toate cardurile Revolut vin cu retrageri gratuite de la bancomat în țara dumneavoastră de origine și în străinătate, precum și schimb valutar la cursul de schimb real. Puteți solicita și în aplicația Revolut, un Card Virtual. Un card Revolut Virtual este, după cum sugerează și numele, un card virtual pe care îl puteți folosi pentru a efectua plăți prin intermediul smartphone-ului sau chiar la cumpărături online și poate fi de unică folosință sau multifuncțională. necompletat

Revolut recompense și coduri de recomandare

Pentru fiecare prieten la care te referi la Revolut, vei câștiga o recompensă în numerar de 10 GBP, 25 GBP, 50 GBP, 100 GBP sau, dacă ești cu adevărat norocos, 200 GBP! Revolut Reward poate fi acordată numai dacă un prieten pe care l-ați invitat a parcurs toți pașii necesari înainte de termenul limită:
 • Înscrieți-vă cu linkul unic de recomandare și verificați-le identitatea;
 • Adaugă bani în contul lor Revolut cu un card sau transfer bancar. Transferurile între conturile Revolut și adăugarea de bani cu Apple Pay sau Google Pay nu contează;
 • Comandați un card Revolut fizic;
 • Efectuați 3 achiziții legitime cu cardul Revolut virtual sau fizic, online sau în magazin. Vor funcționa și achizițiile cu Apple Pay sau Google Pay. Trei achiziții trebuie să fie mai mari sau egale cu o sumă minimă vizibilă pe ecranul Recomandări.
   

Aplicația Revolut

 • Aplicația Revolut oferă o alternativă mai bună la sistemul bancar obișnuit când vine vorba de servicii precum asistența pentru clienți și protecția vieții private.
 • Aplicația are o interfață de utilizator ușor de utilizat, care este concepută pentru a fi convenabilă pentru utilizatori.
 • Cardurile Revolut facilitează efectuarea de achiziții în peste 30 de monede naționale la comisioane de 0%.
 • Revolut este excelent pentru călătorii în străinătate, deoarece puteți cheltui în moneda locală și puteți face schimb la cel mai bun curs posibil.
 • Revolut a fost cu adevărat grozav în situațiile în care erau necesare plăți urgente, deoarece fondurile se transferă instantaneu între conturi.

Întrebări frecvente despre REVOLUT

REVOLUT oferă coduri de reducere?

În prezent, există 10 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru REVOLUT în iulie 2024, iar cel mai recent cupon adăugat astăzi oferă % discount.

Cât de mult poți economisi cu codurile de reducere REVOLUT?

Suma pe care o poți economisi cu un cod de reducere de la REVOLUT poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea reducerii oferite. În acest moment, procentul de reducere este între % și -60 £, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de euro, în funcție de situație.

Care sunt cele mai bune cupoane și coduri de reducere pentru REVOLUT?

Cel mai bun cod de reducere verificat pentru REVOLUT este (titoua3qj4) și oferă clienților o reducere de -60 GBP la achizițiile din iulie 2024.

Revolut este o bancă?

Revolut Bank UAB deține o licență bancară completă în Lituania, permițându-i să ofere servicii bancare transfrontaliere clienților noștri de afaceri din SEE.

Ce face mai exact Revolut?

Revolut este în esență o bancă online care vă permite să creați și să încărcați un cont online. Din acest cont puteți efectua plăți și achiziții online în străinătate.

Se poate avea încredere în Revolut?

Revolut există din 2015. Revolut vă asigură că banii dumneavoastră sunt păstrați într-un cont protejat la o bancă reglementată sau în active lichide de înaltă calitate. Economiile dumneavoastră sunt depuse la băncile partenere.

Este Revolut gratuit pentru utilizare?

Revolut este un card Visa preplătit, care poate fi folosit în Marea Britanie și în străinătate. Planul Standard este gratuit, dar are restricții privind valoarea cheltuielilor de peste mări fără taxe.

Pot folosi un cod de recomandare pe Revolut?

Da, Revolut permite clienților să folosească coduri pentru a-și promova serviciile. De exemplu, dacă recomandați un prieten, în prezent primiți până la 50 USD.

Cum pot economisi pe Revolut Premium al meu

Pentru a obține o ofertă mai bună la Revolut Premium, trebuie să vă abonați pentru planul de 12 luni și veți primi în prezent 3 luni de serviciu gratuit.

Cum să adăugați un Revolut

Coduri de reducere active pentru REVOLUT

🛍️ Categorie Altele
🔥 Total oferte 10
🎇️ Coduri de reducere 10
📌 Oferte 0
➡️ Cel mai bun cupon -Reducere de 60 GBP
🆕 Cel mai nou cupon 15% Reducere
🚚 Livrare gratuită NU
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 18 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru REVOLUT

COD REVOLUT DESCRIEREA OFERTEI REVOLUT EXPIRĂ
titoua3qj4 Obțineți o reducere de 60 GBP atunci când utilizați cardul Revolut pentru prima dată -
GET15EURO Beneficiați de o reducere de 15 GBP -
WELCOME15 Beneficiați de până la 15% reducere la orice plan Revolut -
BF50 Reducere de Black Friday: economisiți până la 50% la planurile Revolut Premium și Metal -

Metode de plata

Card de credit

Optiuni de expediere

Prin e-mail

Opțiuni de contact

7 Westferry Circus, Canary Wharf, Londra, Anglia, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Ghid scurt pentru clienții Revolut

 • În general, Revolut este un serviciu sigur care oferă modalități simple și flexibile de a vă gestiona banii, de a cheltui și de a trimite plăți la nivel global.
 • Revolut este excelent pentru a efectua plăți și retrageri în țară și în străinătate.
 • Alegerea editorului nostru: carduri Revolut Virtual, care sunt grozave dacă faci cumpărături online cu un comerciant pe care nu-l cunoști, deoarece poți face tranzacția și apoi anula cardul dacă securitatea este o problemă.
Copyright © 2024 Couponius.com. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.