Filtre generice

Cod de reducere și cupoane LUFTHANSA

Descoperiți cele mai recente coduri de reducere și promoții verificate pentru economii exclusive la LUFTHANSA

Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.8 - 1 vot

Coduri de reducere LUFTHANSA active

Coduri de reducere LUFTHANSA expirate

Informații generale despre Lufthansa

 • Lufthansa a fost fondată în 1953 și de atunci a crescut de la o companie aeriană națională germană la unul dintre cei mai importanți transportatori internaționali.
 • Lufthansa operează o flotă modernă formată dintr-o varietate de avioane, inclusiv modele Airbus și Boeing. Flota este actualizată în mod regulat cu avioane mai noi, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.
 • Lufthansa este membră a Star Alliance, una dintre cele mai mari alianțe de companii aeriene din lume. Acest parteneriat permite pasagerilor să acceseze o gamă mai largă de destinații și beneficii prin acorduri de partajare a codului și programe de călători frecvent.
 • Lufthansa oferă o gamă largă de servicii, de la cabine economice, economice premium, afaceri și cabine de primă clasă. Oferă unele dintre cele mai bune servicii, cum ar fi divertisment în zbor, Wi-Fi pe unele avioane și o varietate de opțiuni de luat masa.
 • Lufthansa Group este compania-mamă a mai multor companii aeriene, inclusiv Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines și altele.
necompletat

Reduceri oferite de Lufthansa.com

 • Vânzări rapide: vânzările flash sunt promoții pe termen scurt în care Lufthansa oferă tarife reduse pentru o perioadă limitată, care durează de obicei de la câteva ore până la câteva zile.
 • Vouchere de reducere, coduri promoționale sau cupoane oferite pe site, pe platforme de socializare, buletin informativ sau de către site-uri web ale terților
 • Vânzări sezoniere: Lufthansa are adesea vânzări sezoniere în preajma sărbătorilor sau în perioadele de călătorie în afara vârfului pentru a încuraja rezervările. De exemplu, biletele pentru vacanțele de vară, evadarile de iarnă sau călătoriile de vacanță pot fi reduse.
 • Vânzările de Black Friday/Cyber ​​Monday au loc de obicei la sfârșitul lunii noiembrie și pot include economii semnificative la tarifele aeriene.
 • Beneficiile programului de recompense „Miles & More”, pentru membrii care se înregistrează și au zboruri frecvente cu Lufthansa.
 • Vânzări de ultimă oră: Lufthansa poate oferi oferte de ultimă oră și reduceri la inventarul nevândut pentru a umple locurile goale la zborurile care pleacă în curând. Aceste vânzări sunt adesea anunțate cu câteva zile înainte de data plecării și pot oferi economii semnificative.
necompletat

Codurile promoționale Lufthansa

 • Lufthansa poate oferi clienților coduri promoționale sau coduri promoționale care pot fi folosite pentru a obține o reducere.
 • Codurile promoționale sunt de obicei un șir de litere și numere pe care le introduceți la finalizarea comenzii pentru a valorifica o reducere.
 • Codurile promoționale vă pot ajuta să economisiți bani în mai multe moduri: o reducere procentuală din suma totală, o reducere la sumă fixă ​​care reduce totalul comenzii cu o anumită sumă stabilită sau o ofertă de livrare gratuită care poate permite utilizatorilor să plătească doar pentru articolele comandate și obțineți transport gratuit.
 • Codurile promoționale Lufhansa pot fi găsite pe site-ul web Lufthansa, conturile de rețele sociale, buletinele informative prin e-mail sau site-urile cu cupoane.
 • Codurile promoționale au adesea limitări. S-ar putea să se aplice numai anumitor servicii, să aibă o valoare minimă a comenzii sau să aibă o dată de expirare. Asigurați-vă că citiți literele mici înainte de a utiliza una.
 • Procesul de introducere a unui cod promoțional Lufthansa va fi descris în detaliu aici, pe această pagină web, la paragraful „Cum să”.

Rezervare pe Lufthansa.com

 • O selecție foarte mare de destinații și opțiuni de călătorie, Lufthansa răspunde tuturor nevoilor călătorilor.
 • Proces de înregistrare ușor, procese rapide și finalizare fără întreruperi
 • Editorul nostru recomandă programul de recompensă „Miles & More”, este un punct de referință în industrie și oferă călătorilor frecvent opțiunea de a obține vouchere de upgrade și de a schimba mile pentru puncte.
 • Ne place programul „Lufthansa Allegris”, care urmează să înceapă și este cea mai mare revizuire a produselor și serviciilor din istoria Grupului Lufthansa, cu o investiție totală de 2.5 miliarde de euro până în 2025. Este un nou standard pentru zborurile de 0 distanțe lungi, dar în proces, compania îmbunătățește experiența generală de călătorie pentru clienții din toate clasele de călătorie: Economy, Premium Economy, Business și First Class.
 • Parteneriatul excelent cu Booking.com pentru cazare și cu Sixt pentru închirieri auto îmbunătățește experiența de călătorie și adaugă multă valoare.

Întrebări frecvente despre LUFTHANSA

LUFTHANSA oferă coduri de reducere?

În prezent, există 34 de coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru LUFTHANSA în iulie 2024, iar cel mai recent cupon adăugat astăzi oferă % discount.

Cât puteți economisi cu codurile de reducere LUFTHANSA?

Suma pe care o poți economisi cu un cod de reducere de la LUFTHANSA poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea reducerii oferite. În acest moment, procentul de reducere este între % și -75$, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de euro, în funcție de situație.

Care sunt cele mai bune cupoane și coduri de reducere pentru LUFTHANSA?

Cel mai bun cod de reducere verificat pentru LUFTHANSA este (ZPD8F5KD3917) și oferă clienților o reducere de -75 USD la achizițiile din iulie 2024.

Care sunt codurile de reducere și ofertele promoționale reale pentru LUFTHANSA?

Lufthansa este o companie aeriană bună?

Lufthansa este un transportator german care a obținut un scor în teste independente și a evaluat un scor mai mare decât media.

Ce companii fac parte din grupul Lufthansa?

Companiile aeriene din rețeaua Lufthansa Group sunt Lufthansa German Airlines, SWISS, Austrian Airlines și Brussels Airlines.

Cum este clasată securitatea Lufthansa?

Lufthansa este singura companie aeriană din Europa care a primit certificarea companiei aeriene de 5 stele de la agenția de rating independentă, Skytrax.

Cum pot economisi la următoarea mea rezervare la Lufthansa?

Ar trebui să utilizați date flexibile pentru a căuta cele mai ieftine date de călătorie pentru călătoria dvs., să setați o alertă de preț pe site și să verificați dacă există coduri promoționale care să fie aplicate rezervării dumneavoastră Lufthansa la checkout.

Cum pot obține un cod promoțional Lufthansa?

Puteți găsi coduri promoționale Lufthansa promovate pe site-ul web Lufthansa, conturi de rețele sociale, buletine informative prin e-mail sau chiar de pe site-uri web cu cupoane precum couponius.com, coupons-promo-code.com, promocode.ac, oxideals.com.

Pot folosi mai mult de un cod promoțional pe Lufthansa?

Din păcate nu, puteți utiliza doar un cod promoțional Lufthansa per comandă, așa că asigurați-vă că îl selectați pe cel mai bun pentru achiziția dvs.

Cum aplicați un cod de cupon atunci când rezervați bilete de avion pe Lufthansa.com

Mod ușor și garantat de a aplica coduri de cupon pe site-ul web Lufthansa la finalizare

 • 1
  Căutați pe site-ul nostru coduri promoționale și salvați pe cel dorit pentru mai târziu
 • 2
  Selectați destinațiile, datele călătoriei și apăsați pe căutare pentru a obține toate opțiunile de călătorie posibile
 • 3
  Selectați zborurile dorite și completați toate detaliile necesare pentru bagaje și pasageri
 • 4
  În pagina de finalizare, găsiți caseta „Cod promoțional” și introduceți codul exact salvat
 • 5
  Apăsați pe „Aplicați” pentru a valorifica promoția, iar reducerea va fi aplicată automat
 • 6
  Sunteți gata și pregătiți să finalizați comanda. Zbor plăcut!

Coduri de reducere active pentru LUFTHANSA

🛍️ Categorie Zboruri
🔥 Total oferte 34
🎇️ Coduri de reducere 15
📌 Oferte 19
➡️ Cel mai bun cupon -Reducere de 75 USD
🆕 Cel mai nou cupon 30% Reducere
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 18 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru LUFTHANSA

CODUL LUFTHANSA DESCRIEREA OFERTEI LUFTHANSA EXPIRĂ
N/A Cele mai bune oferte Lufthansa iunie 2024 -
N/A Cumpărați bilete de avion Frankfurt de la 606 USD -
K04 Economisiți 75 USD la următorul zbor cu codul de cupon Lufthansa TR -
G15 Încercați acest cod de reducere sezonier la Lufthansa.com/au/en/Homepage -
Copyright © 2024 Couponius.com. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.