Filtre generice

Cod de reducere AVIRA și cupoane

Descoperiți cele mai recente coduri de reducere și promoții verificate pentru economii exclusive la AVIRA

Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.8 - 1 vot

Coduri de reducere AVIRA active

Codurile de reducere AVIRA expirate

Informații generale despre AVIRA

 • Avira este o companie de securitate cibernetică specializată în software antivirus și soluții de securitate pe internet.
 • Avira a fost fondată în 2006 în Germania și de atunci a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de software antivirus la nivel global.
 • Avira oferă o gamă de produse atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru companii, inclusiv software antivirus, suite de securitate pe internet și soluții de securitate mobilă. Software-ul lor este conceput pentru a proteja împotriva diferitelor amenințări, cum ar fi viruși, malware, ransomware, atacuri de phishing și alte pericole online.
 • O caracteristică notabilă a produselor Avira este utilizarea tehnologiilor avansate, cum ar fi inteligența artificială și învățarea automată, pentru a detecta și a preveni amenințările emergente în timp real.
 • Avira oferă atât versiuni gratuite, cât și versiuni plătite ale software-ului lor, versiunile plătite oferind de obicei funcții suplimentare și protecție îmbunătățită.
necompletat

Oferte și reduceri oferite de Avira

 • Reduceri promoționale: Acestea sunt reduceri temporare oferite pentru o perioadă limitată de timp, adesea pentru a coincide cu sărbători sau evenimente speciale. Acestea ar putea include reduceri la prețul inițial de achiziție sau la reînnoiri de abonament.
 • Coduri promoționale sau coduri promoționale pe care clienții le pot introduce în timpul procesului de finalizare a comenzii atunci când efectuează o achiziție online pentru a primi o reducere sau o ofertă specială.
 • Reduceri la pachet: Avira oferă reduceri atunci când achiziționați mai multe produse sau servicii împreună. De exemplu, puteți obține o reducere dacă cumpărați atât software antivirus, cât și serviciul Phantom VPN (Virtual Private Network).
 • Reduceri pentru studenți: Avira oferă reduceri speciale pentru studenți. Pentru a vă califica, de obicei, trebuie să vă verificați statutul de student folosind un act de student valid sau o adresă de e-mail și veți primi până la 70% reducere.
 • Reduceri pentru seniori: Avira oferă reduceri de până la 70% pentru membrii verificați cu vârsta de peste 55 de ani.
 • Reduceri de reînnoire: vă rugăm să contactați Avira cu până la 35 de zile înainte ca abonamentul anual să fie reînnoit, iar Avira vă va trimite un e-mail de notificare cu prețul de reînnoire înainte de data expirării.
 • Reduceri de sezon: Avira poate oferi reduceri în anumite perioade ale anului, cum ar fi sezonul de întoarcere la școală sau sezonul de cumpărături de sărbători.
 • Reduceri de volum: pentru companiile sau organizațiile care achiziționează licențe software antivirus în vrac, Avira va oferi reduceri de volum în funcție de numărul de licențe achiziționate.
necompletat

Coduri promoționale Avira

Codurile promoționale, cunoscute și sub denumirea de coduri promoționale sau coduri de reducere, sunt șiruri alfanumerice pe care clienții le pot introduce în timpul procesului de finalizare a comenzii atunci când fac o achiziție online pentru a primi o reducere sau o ofertă specială. Aceste coduri sunt furnizate de AVIRA ca parte a strategiilor lor de marketing pentru a stimula clienții să-și cumpere produsele sau serviciile.
Iată cum funcționează de obicei codurile promoționale AVIRA:
 • Obținerea unui cod promoțional: codurile promoționale pot fi distribuite prin diverse canale, cum ar fi buletinele informative Avira, postările pe rețelele sociale, reclamele sau evenimentele promoționale. Acestea pot fi furnizate și anumitor segmente de clienți, cum ar fi clienți noi, clienți existenți sau membri ai programelor de fidelitate.
 • Introducerea unui Cod de cupon AVIRA: Veți găsi un ghid detaliat despre cum să utilizați un cod promoțional pe site-ul Avira aici, pe această pagină, sub paragraful „Cum să”.
 • Termeni și condiții: codurile promoționale vin adesea cu termeni și condiții specifice, cum ar fi date de expirare, cerințe minime de achiziție sau restricții privind produsele sau serviciile eligibile. Clienții ar trebui să examineze acești termeni pentru a se asigura că îndeplinesc cerințele pentru a utiliza cu succes codul promoțional.

Alegerea unui plan pe Avira.com

În prezent, Avira oferă patru categorii de produse și servicii clienților care doresc să își îmbunătățească securitatea online și a dispozitivelor:
 • Oferte de pachete, inclusiv pachete de produse software, cum ar fi: Avira Prime, Avira Internet Security și Avira Free Security.
 • Software de securitate a dispozitivului: Antivirus, Actualizator de software, Cumpărături sigure și siguranța browserului Avira.
 • Soluții de confidențialitate online: Phantom VPN, Manager de parole și browser de securitate Avira.
 • Software de optimizare: Accelerarea sistemului și Optimizer.
Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a alege produsul AVIRA potrivit:
 • Evaluați-vă nevoile: luați în considerare ce tip de protecție aveți nevoie în funcție de tiparele dvs. de utilizare și de nivelul de risc cu care vă confruntați. De exemplu, dacă utilizați în principal computerul pentru navigarea de bază pe web și e-mail, un software antivirus standard poate fi suficient. Cu toate acestea, dacă vă implicați în activități precum servicii bancare online, cumpărături sau jocuri de noroc, este posibil să aveți nevoie de o suită de securitate pe internet mai cuprinzătoare.
 • Cercetare: Fă-ți timp să cercetezi diferite soluții de securitate disponibile pe piață. Căutați mărci de renume, cu experiență în furnizarea de protecție eficientă împotriva programelor malware, phishing, ransomware și a altor amenințări. Citiți recenzii și evaluări atât de la experți, cât și de la utilizatori pentru a vă face o idee despre punctele forte și punctele slabe ale fiecărui produs.
 • Caracteristici: Luați în considerare caracteristicile oferite de fiecare soluție de securitate și dacă acestea se aliniază nevoilor dvs. Unele caracteristici comune de căutat includ scanarea în timp real, protecție firewall, instrumente anti-phishing, protecție împotriva ransomware, navigare securizată și protecție împotriva furtului de identitate. Asigurați-vă că soluția de securitate este compatibilă cu sistemul dvs. de operare și cu alt software instalat pe computer.
 • Impactul asupra performanței: Evaluați impactul asupra performanței al soluției de securitate pe computer. Deși este esențial să aveți o protecție robustă, nu doriți ca aceasta să vă încetinească sistemul sau să interfereze cu sarcinile zilnice. Căutați software de securitate care este ușor și eficient în ceea ce privește utilizarea resurselor sistemului.
 • Cost: În cele din urmă, luați în considerare costul pachetului și dacă acesta se încadrează în bugetul dvs. Comparați planurile de prețuri și opțiunile de abonament pentru a găsi cea mai bună valoare pentru banii dvs. Rețineți că, în timp ce software-ul antivirus gratuit este disponibil, soluțiile plătite oferă adesea mai multe funcții și o protecție mai bună.

Întrebări frecvente despre AVIRA

AVIRA oferă coduri de reducere?

În prezent, există 24 de coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru AVIRA în iulie 2024, iar cel mai recent cupon adăugat astăzi oferă o reducere de 35%.

Cât poți economisi cu codurile de reducere AVIRA?

Suma pe care o poți economisi cu un cod de reducere de la AVIRA poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea reducerii oferite. În acest moment, procentul de reducere este între 35% și 40%, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de euro, în funcție de situație.

Care sunt cele mai bune cupoane și coduri de reducere pentru AVIRA?

Cel mai bun cod de reducere verificat pentru AVIRA este (MIERE40) și oferă clienților o reducere de 40% la achizițiile din iulie 2024.

Care sunt codurile de reducere și ofertele promoționale actuale pentru AVIRA?

Avira este complet gratuit?

Da, pachetul de bază de securitate Avira este complet gratuit. Puteți obține pachete premium, mai complete atunci când vă abonați.

Avira poate fi de încredere pentru a detecta toate amenințările?

În testele independente din 2023, Avira a detectat 100% din fișierele malware, ceea ce este foarte impresionant - acestea includ ransomware, troieni, spyware, keylogging malware, rootkit-uri și multe altele.

Cine deține software-ul Avira?

Din 2021, Avira este deținută de compania americană de software NortonLifeLock, care operează și Norton, Avast și AVG.

Avira încetinește computerul?

Ca regulă generală, dacă dispozitivul dvs. îndeplinește cerințele minime de sistem pentru Avira Antivirus, impactul asupra performanței computerului dvs. ar trebui să fie neglijabil.

Cum pot economisi pe abonamentul meu Avira?

Avira oferă clienților mai multe modalități de a economisi din abonament, dar, de obicei, costul lunar al abonamentului este mai mic dacă alegeți o perioadă mai lungă de abonament. Cu toate acestea, puteți economisi și mai mult utilizând un cod de cupon Avira atunci când vă abonați pentru un nou abonament plătit, la finalizare.

Unde pot găsi un cod de cupon pentru Avira?

Puteți găsi coduri promoționale Avira promovate pe site-ul retailerului, rețelele sociale, buletinele informative prin e-mail sau chiar de pe site-uri web cu cupoane precum couponius.com.

Cum să adăugați un cod de cupon pe abonamentele AVIRA.COM

Mod ușor și garantat de a aplica coduri promoționale pentru abonamentele Avira la finalizarea comenzii

 • 1
  Căutați cel mai recent Cod de cupon AVIRA disponibil și salvați-l pentru utilizare ulterioară
 • 2
  Alege-ți pachetul preferat pe AVIRA.COM și selectează-ți abonamentul
 • 3
  Faceți clic pe „Cumpărați acum” pentru a merge la finalizarea comenzii, apoi alegeți metoda de plată
 • 4
  În pagina „Rezumatul comenzii”, găsiți caseta „Bifați pentru a introduce codul cuponului”.
 • 5
  Introduceți codul exact salvat mai devreme și faceți clic pe „Aplicați” pentru a valorifica oferta
 • 6
  Reducerea va fi calculată automat și sunteți gata să finalizați comanda

Coduri de reducere active pentru AVIRA

🛍️ Categorie Software
🔥 Total oferte 24
🎇️ Coduri de reducere 5
📌 Oferte 19
➡️ Cel mai bun cupon 40% Reducere
🆕 Cel mai nou cupon 35% Reducere
🚚 Livrare gratuită NU
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 18 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru AVIRA

COD AVIRA DESCRIEREA OFERTEI AVIRA EXPIRĂ
710 Obțineți o reducere de 35% la cel mai bine vândut software -
N/A 單品優惠券:減價135.65 USD -
N/A Bucurați-vă de 60% reducere la Avira Software Updater pentru Windows -
N/A Profită de 40% reducere la soluțiile de securitate premiate cu un clic -

Metode de plata

PAYPAL
Card de credit

Optiuni de expediere

Prin e-mail

Opțiuni de contact

WeWork 75 E Santa Clara St., Suite 600, etajul 6. San José CA 95113
AviraSecurity
@avira
AVIRA
avira.com

Scurt ghid pentru clienții AVIRA:

 • Antivirusul Avira este foarte sigur de utilizat și oferă o protecție excelentă pentru dispozitivul dvs. împotriva programelor malware și a altor amenințări online. De când Avira a intrat pe piața software-ului antivirus, a fost considerat în mod constant unul dintre cei mai siguri și de încredere furnizori anti-malware.
 • Opțiune gratuită de a alerga. Soluția de protecție antivirus pentru PC Avira Free Antivirus este disponibil ca descărcare gratuită pentru toate computerele.
 • Fiecare soluție Avira este disponibilă ca versiune de probă gratuită care poate fi descărcată pe site-ul web Avira.
Copyright © 2024 Couponius.com. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.